Kérje részletes árajánlatunkat az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. E-mail címen,
                                                                    vagy telefonon a +3630/874-4356 számon!
 
ÁRAINK:
 
A feltüntetett árakat már más költség nem terheli.(Bruttó árak)

 

Érintésvédelmi Szabványossági Felülvizsgálat,

Alapdíj: 16000.- Ft/telephely (tartalmazza a minősítő iratokat,jegyzőkönyveket, digitálisan és nyomtatott formában 2 példányban)

Felülvizsgálati mérések,mérési pontonként: 80-120.- Ft/db

Mérési pontok,a rögzített fémtestű elektromos berendezések,pl: lámpák,vízmelegítők,egyéb gépek,valamint a dugaszoló aljzatok,elektromos elosztók kapocspontjai.A mérési pontok számát,a meglévő érintésvédelmi dokumentumokban megtalálja.A mérési pontok száma alapján a darabár,80-120 Ft/db,amit a felülvizsgálat körülményei határoznak meg.Például egy lakókörnyezetben 80-90 Ft- al lehet számolni,míg egy robbanásveszélyes környezetben,magasfeszültségű térben,vagy egy egészségügyi intézmény 1-2 .fokozatba sorolt helységeiben a 120 Ft/db ár az irányadó.1000 mérési pont feletti felülvizsgálatoknál mindenképpen kérjen egyedi árajánlatot,ugyanis ilyen esetekben jelentős kedvezményt tudunk biztosítani!                                                                

 

Üzembe helyezés előtti első felülvizsgálat: +8000.- Ft

A villamos hálózat kiépítése után,annak használatba vétele előtt,a teljes villamos hálózat felülvizsgálatát el kell végezni.Ez a vizsgálat egy teljeskörű, minden részletre kitérő, alapos vizsgálat,ennek elvégzése után állítjuk ki azt a dokumentumot,ami alapján a villamos rendszert üzemeltetni lehet.

 

Szabványossági felülvizsgálat elvégzése szükséges:

a) új villamos berendezés létesítésekor az üzemszerű használatbavétel előtt;

b) a villamos berendezés bővítése, átalakítása és javítása alkalmával

c) az érintésvédelem hibájára vagy hiányosságára visszavezethető, minden olyan rendellenesség észlelése esetén, amelynél a rendellenességi ok meghatározása, a javításhoz szükséges hiba behatárolása szerelői ellenőrzéssel nem volt elvégezhető; vagy

d) jogszabályban meghatározott gyakoriságú időszakos ellenőrző felülvizsgálat esetén.

e) Az időszakos ellenőrző felülvizsgálatot - a VMBSZ hatálya alá tartozó villamos berendezések kivételével - szabványossági felülvizsgálattal rendszeresen, legalább háromévente kell elvégezni a munkahelynek minősülő helyen.

f) ha az Érintésvédelmi Szabványossági Felülvizsgálat jegyzőkönyve elveszik vagy megsemmisül.

 

 

 

Kommunális és lakóépületek szerelői ellenőrzése:

Alapdíja: 15000.-ft (tartalmazza a minősítő iratokat)

A kommunális és lakóépületek érintésvédelmi felülvizsgálata normál esetben 6 évente kötelező,szerelői ellenőrzés formájában,ami az érintésvédelmi felülvizsgálatok egy egyszerűsített formája,többnyire szemrevételezéssel,és szúrópróba szerű műszeres ellenőrzésekkel.

 

Az időszakos ellenőrző felülvizsgálatot szerelői ellenőrzéssel,kommunális és lakóépületekben legalább a következő gyakorisággal kell elvégezni:

a) 40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet alkalmazási körébe tartozó villamos berendezéseken hatévente;

b) kéziszerszámokon és hordozható biztonsági transzformátorokon évente;

c) azon villamos berendezésrészen, amelyre a fentiek szerint nincs külön gyakoriság előírva, az érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat alkalmával, annak bevezető részeként háromévente.

 

Áram-védőkapcsolók műszeres vizsgálata:

Ha nem a felülvizsgálat része,alapdíja:10000.-Ft (Tartalmazza 1-20 db eszköz felülvizsgálatát)Minden további eszköz +500.- ft/db (Tartalmazza továbbá az ÁVK mérési jegyzőkönyvét)

Az áram-védőkapcsolók műszeres vizsgálata szükséges az Érintésvédelmi Szabványossági Felülvizsgálat részeként 3 évente ,illetve ha a szerkezet hibájára gyanakszunk.

 

Kéziszerszámok vizsgálata:

Ha nem a felülvizsgálat része,alapdíja:10000.-Ft(Tartalmazza 1-20 db kéziszerszám felülvizsgálatát)Minden további eszköz +500.- Ft/db,hegesztő berendezések esetén az alapdíjon felül + 2500 ft/ db                                                         (tartalmazza a mérési jegyzőkönyvet,tájékoztató matricát)

Az időszakos ellenőrző felülvizsgálatot érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálattal, legalább a következő gyakorisággal kell elvégezni:

a) kéziszerszámokon és hordozható biztonsági transzformátorokon évente;

 

 

EPH bizonylatok,jegyzőkönyvek : 8000.- Ft

Az elektromos csatlakoztatású gázfogyasztók üzembe helyezéséhez a gázszolgáltató megköveteli,hogy a berendezéseket és azokkal összefüggésben álló szerkezeteket,bevonják az EPH (egyenlő potenciálra hozó) hálózatba.A gázkészülékeken kívül,a gázcső csatlakoztatásakor és felújítás/átalakítás alkalmával szintén kéri a gázszolgáltató ezt a bizonylatot.

 

Elektromos/Hybrid hajtású járművek,lakókocsik,lakóautók,büfékocsik: 10000.- Ft

Az elektromos hajtású járművek,lakókocsik,lakóautók,büfékocsik, forgalmi vizsgáztatásához szükséges a villamos berendezéssel rendelkező járművek érintésvédelmi felülvizsgálata.A vizsgáztatáshoz szükséges az érintésvédelmi minősítő irat és mérési jegyzőkönyv kiállítása.

24/7 Szolgáltatás: 5000.- Ft

Vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat,ha sürgősen szüksége van a felülvizsgálatra,minősítő iratokra,bizonylatra.A szolgáltatás keretében,a felülvizsgálatot akár 24 órán belül elvégezzük ,illetve a jegyzőkönyveket kiállítjuk,legyen akár hétköznap vagy hétvége.

 

Az árak tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az ÁFA-t!A szolgáltatásról 0% ÁFA tartalmú számlát állítunk ki!Pontos árat ingyenesen kérhető árajánlatunkban kaphat,ehez a kapcsolatok menüpontban az egyéb információk alatt található adatlap kitöltését is javasoljuk.

Kiszállási díjat felszámíthatunk,ennek mértékéről az ajánlatkérés során természetesen tájékoztatjuk!

Működési területünk elsősorban Budapest,Pest megye és Nógrád megye,de külön megbízások esetén országos kiszállást is vállalunk!

  "A munkát nem annak kell adni aki elvállalja,hanem aki ért is hozzá.."